Gastenboek

Vijf weken oud!

Zo weer even naar het blog gegaan, toch wel weer leuk om alles terug te lezen. Inmiddels zijn ze vijf weken oud, wat gaat het hard, en wat worden ze steeds leuker. Ik ben blij dat ik niet in de schoenen sta van de mensen die een teefje willen, er is gewoon niet te kiezen, ze zijn allemaal zo leuk. De één heeft dit, en de andere weer dat, wat je verlief op ze maakt. Ik heb al moeite met uit drie te kiezen hahaha, want ook de drie reuen zijn alle drie kanjers. Hopelijk houden we met elkaar contact, want zou het super leuk vinden om de kinderen van Gentle en Ninthe te mogen blijven volgen, liefs, Burnie

Ohhhhhhhh

Nou boeit mij niets dat ik weer in je gastenboek sta, wil zo graag even zeggen dat ik ontzettend aan het genieten ben van alles. Complimenten aan jou, je moeder en Myr, maar uiteraard ook heel trots op Ninthe. Wat een kanjer is ze, en wat doet ze het goed. Ik verheug mij op het eerste bezoekje, dat ik heerlijk puppysnuffelen mag. En ik ben al een klein beetje verliefd hoor ;)

Leuk!

Zoo leuk die filmpjes zeg! Hopen dat alles, straks als het begint, goed mag gaan met Ninthe en de pups. Nog even geduld ☺ Heel veel sterkte!

Kriebels in mijn buik

Lieve lieve Ninthe, wat bijzonder die bewegende beelden van jou buik, van die kleine wondertjes die je met je meedraagt. Houd nog even vol meisje, je bent er bijna vanaf!
Het zijn echt de laatste loodjes, je bent een kanjer!!!

hehehehehe

Zeg het lijkt wel of ik als enige meeleef, gelukkig weet ik beter! Maar het begint nu toch echt wel een beetje te kriebelen hoor. Volgende week is het misschien wel de laatste up date wat buikje betreft, en liggen er het weekend erop, van die kleine mormeltjes. Jaloers hier hoor Jinke dat jij die pupjes kan voelen, en wat zal dat een speciaal gevoel geven dat je dat moment met je eigen dierbare hondje dan meemaakt.
Maar super fijn dat je het zo allemaal met ons wilt delen. Zijn we er toch een beetje bij.
Op naar de volgende week, geef Ninthe een dikke knuffel van ons!!!

Bijna aftellen

jaa, en nu gaan we echt bijna aftellen, volgende week schiet het echt op, dan nog twee weekjes, tijd vliegt voorbij, voor we het weten lopen die monsters rond. Kan bijna niet meer wachten :)

En weer een week voorbij

Ja, weer een week voorbij, vorige week het fantastische nieuws dat Ninthe drachtig is, geeft dan toch rust. Maar nu gaan we dan echt naar de bevallingsdatum, en dat schiet ook al weer op. Ben benieuwd naar de laatste ontwikkelingen, houd het blog in de gaten. Geef Ninthe een dikke knuffel van mij en Gentle, liefs, Burnie

Super blij!

YESSSSS, Oh wat een vreugde hier, en een trots, wat gaan we ons verheugen op de kleine monstertjes van Ninthe en Gentle, dank je wel Jinke voor het vertrouwen in onze Gentle, op naar de volgende periode, ook weer spannend, maar nu toch met een ander gevoel. :)

Nog een aantal dagen wachten...

Ook wij zitten vol spanning te wachten op het nieuws. Het houdt je toch wel bezig naarmate het dichterbij komt. Heel fijn dat we via blogs op de hoogte gehouden worden, zo kunnen wij ook meegenieten van alle veranderingen die Ninthe doormaakt. We hopen op het allerbeste. Heel veel succes alvast bij de echo :) Dikke knuffel aan Ninthe met natuurlijk een grote glimlach!

Aftellen!

ppffff, ja alweer drie weken, en aan de andere kant, nog maar drie weken verder, wat is het spannend! Ninthe weet ons wel in spanning te houden hoor, maar eigenlijk is dit ook wel weer een hele leuke tijd. Wij mensen willen maar, en we hebben niks te willen. Volgende week deze tijd, dan is het echt aftellen geblazen, en zullen we het bijna weten, zucht, wat kan een week dan lang duren hahaha. Geef haar maar een dikke knuffel van haar Valentijn <3 . Het komt goed!

Nieuw bericht

Een berichtje in het gastenboek vinden wij heel erg leuk!